SelectClever

Kurser og inspiration

For skoler, institutioner og virksomheder

Verdenslege

Engelsk Doudgeball eller svensk Kongespil er kendte aktiviteter på skoler, SFOer og institutioner i Danmark. Verdenslege inspirationskursus formål er at præsentere deltagerne for andre gode og ukendte aktiviteter fra bl.a. Holland, Kina, Indien, Australia og England. 

INDHOLD

Inspirationskurset kan indholde lege og sport som "Kho Kho" en indisk strategisk fangeleg, "Rock-It-Ball" - Britisk sport med elementer af stikbold eller "Firstball" - en form for volleyball. Disse Idrætsaktiviteter er afprøvet og justeret til dansk pædagogisk kontekst på Gerlev Idrætshøjskole og Gerlev Center for Leg og Bevægelse i samarbejde med lærer og elever.

Gerlev Center for Leg og Bevægelse er medlem af TAFISA - International forening for breddeidræt.  

ORGANISERING

Kurset kan organiseres "ude hos jer" på jeres skole, SFO eller institution. Vi kommer gerne rundt i hele danmark.  I er også velkommen til at afholde kurset i Gerlev Legepark i vores lokaler på Vestsjælland. 

RESULTAT

I kommer til at prøve minimum 6 aktiviteter fra 6 forskellige lande. Igennem kurset fordyber vi os i legens regler og facilitering af legen. Aktiviteterne er målrettet skolebørn, men kan justeres til brug af små børn. Legene er sjove, fyldt med energi og en god fortælling fra den store verden omkring os. Instruktøren vil forklare reglerne og hjælpe med at justere dem, så de passer til de forskellige målgrupper. Desuden vil vi arbejde med at skabe rammer for legene og hvordan man kan facilitere aktiviteten som underviser. 

DELTAGERE

Lærer og pædagoger

REDSKABER

Gerlev kommer med redskaber som er nødvendige til at gennemføre legene. 

VARIGHED

Spotkurset kan organiseres efter jeres behov. Vi kan inspirere jer på en time eller fordybe os i emnet op til 6 timer. Jo mere tid desto flere aktiviteter kan I prøve og få flere nuancer med. 

OM KURSUSUDBYDEREN

Gerlev Legepark er et Center for Leg og Bevægelse lokaliseret på Vestsjælland og med en afdeling i Aalborg. Siden 1999 er Gerlev Legepark en udbyder af kurser og uddannelser til lærer og pædagoger. Læs mere om Gerlev Legepark på deres hjemmeside gerlevlegepark.dk

PRISBETINGELSER

  1. En times forløb til kr. 4.000 ,- (op til 25 deltagere)
  2. Tre timers forløb med minimumsbetaling på kr. 5.000,- (op til 15 personer). I tilfælde af flere deltagere er prisen per person kr. 350,-.
  3. Det er muligt at bestille 5 timers kursusforløb med minimumsbetaling på kr. 7.000,- (op til 15 personer). I tilfælde af flere deltagere er prisen per person kr. 450,-.

Prisen inkluderer ikke transportomkostninger.

DEL BETALING OP I SMÅ BIDDER

Pris 4.000 *Læs prisbetingelser i kursusbeskrivelsen

Er du interesseret?

SKRIV TIL OS

Køb STANDARD, PARTNER eller PRO medlemskab på Selectclever og få 10% rabat hos vores leverandører.

DU VIL MÅSKE OGSÅ KUNNE LIDE