SelectClever

Kurser og inspiration

For skoler, institutioner og virksomheder

Vilde lege - Den gode kamp

FORMÅL

Et spotkursus i den gode kamp sætter fokus på "Før regel lege" med afsæt i kropskontakt mellem børnene. Krop, styrke, behændighed og fairness er på dagsorden. Kamplege hvor små børn og større børn kan prøve kræfter med hinanden.

INDHOLD

Kurset arbejder med rammer og regler for den gode kamp, så det ikke bliver slåskamp, men en kampleg. Kurset henter sin inspiration i lege som: Grænsekamp, Trække kat, Stangbrydning, Firetræk, Styrte stang, Røvkrog, div. styrkeprøver m.fl.

ORGANISERING

Kurset kan organiseres "ude hos jer" på jeres institution eller et sted I lejer i jeres næromgivelser. Vi kommer gerne rundt i hele danmark.  I er også velkommen til at afholde kurset i Gerlev Legepark i vores lokaler på vestsjælland. 

RESULTAT

I kommer til at lære hvordan man skaber den gode ramme for kamplege og hvordan man kan facilitere legen hvor der er kropskontakt mellem børnene. Genne kurset vil I blive præsenteret for 20 til 30 forskellige lege og aktiviteter som har fokus på vilde lege og kamp situationer.

DELTAGERE

Pædagoger i vuggestuer, dagplejere og børnehaver. 

REDSKABER

Vi kommer med redskaber som er nødvendige til at gennemføre legene. Mange af aktiviteter har ikke brug for redskaber, blot en makker.

VARIGHED

Spotkurset kan organiseres efter jeres behov. Vi kan inspirere på en time og fordybe os i emnet op til 5 timer.

FORDELE

Kamplege stimulerer sociale kompetencer hos børn og forbygger angst hos børn. En institution med en god kamplege kultur har færre konflikter.

OM KURSUSUDBYDEREN

Gerlev Legepark er et center for leg og bevægelse lokaliseret på Vestsjælland og med landsdækkende rækkevide. Siden 1999 er Gerlev Legepark en udbyder af kurser og uddannelser til personalet på børnehaver, vuggestuer og dagplejere. Læs mere om Gerlev Legepark på deres hjemmeside gerlevlegepark.dk

PRISBETINGELSER

Kursusforløb tager 3 timer og omfatter 15 personer. I tilfalde af flere deltagere er prisen per person kr. 350,-.

Det er muligt at bestille 5 timers kursusforløb med minimumsbetaling på kr. 7.000,- (op til 15 personer). I tilfalde af flere deltagere er prisen per person kr. 450,-.

Prisen inkluderer ikke transportomkostninger.

Få 50% rabat på kurser!

Køb STANDARD, PARTNER eller PRO medlemskab på Selectclever og få 50% rabat hos kursus leverandører.

Tilmeld dig nu

DEL BETALING OP I SMÅ BIDDER

Pris 6.000 50% medlemsrabat *Læs prisbetingelser i kursusbeskrivelsen

Er du interesseret?

SKRIV TIL OS

Køb STANDARD, PARTNER eller PRO medlemskab på Selectclever og få 10% rabat hos vores leverandører.