SelectClever

Vores mission er at engagere forældre i at skabe bedre børnepasningsmuligheder i danmark

Artur Stryjak - Stifter

Om Selectclever.dk

Få et overblik over børnepasningsmuligheder i hele Danmark. 

På Selectclever kan du finde børnehaver, vuggestuer og integrerede institutioner i hele danmark. Vi har samlet kontaktoplysninger på institutionerne såsom mail, telefon og webside adresse, så du nemt kan komme i kontakt med institutionen. 

Få en stemme, vurder institutionen og giv feedback.

På selectclever.dk kan du vurdere institutionerne efter flere kategorier og bidrage med et nuanceret indblik i institutionen fra dit synespunkt. Det vil hjælpe næste forældre generation til at få en mening omkring de børnepasningsmuligheder de vælger imellem. Anmeldelser er fra forældre og institutionerne kan kommentere og besvare anmeldelserne. 


Vi opfordrer til direkte, åbent og tillidsfuld dialog med institutionerne. 

På Selectclever kan institutionerne besvare forældrenes kommentar. Institutionerne kan på en nem og overskuelig måde oprette profiler af deres institutioner og beskrive hvad de arbejder med og hvilken pædagogisk fokus de har. På institutionsprofilen kan dialogen fortsætte direkte mellem forældre og institutioner uden indblanding af tredjepart. På den måde kan institutionerne opbygge tillid hos forældrene.
Lad os stå sammen om at udvikle børnepasningsmuligheder i Danmark og skabe de bedst tænkelige pædagogiske læringsmiljøer for børn. 


Du kan læse mere om historien bag selectclever på familiebloggen:


Vi er Selectclever

Læs om 

Sådan fungerer Selectclever for forældre

Sådan fungerer Selectclever for institutioner

Selectclever er et online-community for småbørnsforældre.